Kärlek..

Kärlek står det på väggen min, kom inte på nått annat så!!
Mitt rum är nästan klart några tavlor kvar men jag lägger in bilder ikv när jag tagit mig ur sängen och bäddat..
Alice har nu kommit iland skrev hon precis haha.. Så hon kommer snart till lilla staden!

Vaknade idag med kramp i magen sen efter några timmar åt jag frukost sen blev det ligga i sängen och kolla på pogram där ganska mysigt fast är ju själv då!!
Ligger i sängen fortfarande och pappa kommer ut och in lite då och då hylla åkte nyss upp på väggen och usa tavlan också, hel nöjd med rummet + att det är så stort och det ekar tilloch med när man pratar det tycke jag är super kul  hihi skrattar lite för mig själv!!

Men nu ska jag inte skriva mer utan jag ska på toa nej det ska jag inte jag ska fixa lite på rummet vet inte vart jag har alla saker riktigt, lite verktyg också :)

/Alice Johansson







Bilderna annelie skickade in med alla hennes :) så nu kommer dom upp på väggen också

Duktig flicka

Jag är duktig som uppdaterar medans Alice inte är hemma, nu tänkte jag skriva lite snabbt innan jag ska äta!!
Idag vaknade jag vid 11 någon gång åt frukost med hela familjen och pratade om gårdagen..
Gick upp starta datan skicka ett meddelande till mamma sen musik!!

Pappa kom upp och vi börja tapetsera mitt rum fan vad nöjd jag är, ps så kommer det en bild när det är klart!!
Emh nu vet jag inte vad jag ska skriva!!

Någon som tycker vi ska ha frågestund eller nått??
Tycker alla ska kommentera mera för just nu är det tråkigt att blogga!!

orkar inte skriva mer nu..
/Alice Johansson



Bjjuder

Never say Never

Nu skriver jag lite här för jag har skit tråkigt...
Emh just nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger lite, njuter av mitt iskalla rum som kanske blir klart i morgon kommer upp bild då självklart..
Eeh sitter och pratar med några pratade med pojken min förut men han mådde så dåligt så han la sig då blev det helt plötsligt tråkigt att sitta vid datan, tv orkar jag inte hämta hit till mitt rum den står ute hos bror för tillfället!!

är ganska trött ska kanske ta och krypa ner i sängen och ligga där och vrida mig ett tag tills jag somnar in för natten, jag förstår inte hur trött jag är på dagarna sen på kvällen blir man pigg även fast man lägger sig ganska så tidigt.. Huuum nått jag har att fundera på!!

ska nog ta och leta reda på en film sätta den i datan och trycka på play och kolla på den är lite sugen på film faktiskt.. tror jag ska göra det så då ska jag inte sitta här och skriva mer utan leta efter film och mysa ner mig i sängen!!

/Alice Johansson


Ta dig tid att läsa, blev lite bilder imellan!!

nu tar jag mig lite tid till att skriva har kännt att jag inte orkat skriva här för jag har inte haft lust har gjort lite!!
lite kort om veckan då!

Måndag: Blev det skolan sen stan med alice!!
Tisdag: skola sen Tror jag va hemma och pluggade
Onsdag: skolan Mormor kom, pluggade igen.
Torsdag: Plugga skola kolla tv och lite sånt.
Fredag: Skola stan och fika med alice packa åka till pappa!!



Ja snart kommer då pappa och hämtar mig och simon!!
Sitter och smsar lite, skriver här lyssnar på musik pratar inte med någon heller :(
om 1 vecka sitter jag i grand kanaria hur det nu stavas haha fett skönt..
Om 1 vecka och 1 dag har jag och felix 18 månader och jag är inte hemma då heller haha..

Nu tänkte jag inte skriva så mycke mer men eftersom jag inte är så social här så tänkte jag skriva lite iaf för att vara snäll!!
Om 1 vecka åker ju jag och när jag kommer hem igen så åker Alice till thailand så vi kommer inte träffas på 1 månad hur ska jag klara mig det går jju inte.. Iaf så kommer jag sakna henne massa kommer va sjukt tråkigt att på morgonen inte säga vad som hände dagen innan efter skolan som vi brukar!!



Lite om dagen då..
Mamma väckte mig vid 7 tiden och då gick jag upp åt frukost satt vid tv och kollade startade datorn skrev ner alla franska orden en gång till sen packade jag väskan och drog sen till alice vi fortsatte gå till skolan!!
Först på morgonen hade vi matte vi gjorde inte så mycke förutom att göra klart våran planch(stav) hehe hade janne och eftersom vi hade han fick vi sluta tidigare..
Sen var det NO då vi kollade på film om elektronik eller nått skit samma skit tråkig va den men det tillhör ju no så.

Sen var det so tror jag och vi fortsatte med att skriva om våra länder gick faktiskt bra hann nästan klart kommer bli skit bra hoppas jag!
Sen var det då lunch då det var äklig mat enligt mig, sen satt vi bara i korridoren och spelade på mobilerna..
Hade franska fick reda på att vi skulle göra nått som såg ut som frankrike fick inte bara va en ritad bild på ett papper utan det skulle vara av något annat..
Sen hade vi svenska då vi läste bara och vi satt i 9:ornas klassrum där vi skratta tills elin kom då sluta vi.
Vi fick sluta lite tidigare men det skadar inte, följde med Alice och Annelie ner på stan och fikade hihi trevligt asså.

Alice åker till Gotland i helgen så vi kommer inte ses då heller men det brukar vi inte så..

Men nu orkar jag inte skriva har skrivit mycke hoppas alla orkade läsa iaf hihi;)
/Alice Johansson


laazy !

jaha på bilden tog jag bort mina lösnaglar, bara för att jag ville, men vet inte varför? haha, men aja ska sätta dit dom snart men måste ta 3 helt nya naglar och fila ner dom :O tappat två, vet inte när, och så har jag lyckats gjort en spricka i en, men om man heter alice är det inte så svårt att klara av sånt :) tagga imorn för då blire Gööttland ;) har köpt godis,kexchoklad,vitamin-dryck,tuggummi ofc !! :O och pucko dricka, tror det var allt men aja !! sitter och lyssnar på musik just nu, men ja orkar inte blogga mer och idag var det fett flumm i skolan :) päälsmössa
bjuder, men så såg jag ut igår :)
// XO XO alice granström !! <3

plugg och sur

sur för det funkar inte att lägga upp klipp på bloggen det gör mig riktigt irriterad!!
Snart får jag ta tag i att plugga franska och matte ska göra detta bra nu blir plugga och sattsa på höga betyd nästa termin!!
Just nu sitter jag här kollar lite på tv är jätte trött har varit hela dagen, flummat hela dagen skrattar bara nästan!!
Försöker få in franska ord i huvudet med det funkar inte så jätte bra..

Nu orkar jag inte skriva mer för jag e lat idag och man kan ju inte göra videoblogg heller så nu ska jag sluta skriva och plugga!!

/Alice Johansson



BJUDER MASSOR!!


usch!!

idag började vi klockan 9, super-skönt, men sen på syslöjden, fick jag så otroligt ont i magen, gick hem somnade i soffan i ca 1 timme för sen kom mamma hem och väckte mig, skulle ta en tablett, inte roligt!! sen åt jag en räksallad, den satt bra i magen, min! och nu äter jag plopp !! :D har filat ner naglarna uterliggare lite till, vet inte ens vad jag använde för ord där, men jaja !!
Lyssnar på lite musik nu, är ju själv hemma så det är bara att poppa på!! :D
snygga naglar!!
blå-dåre!!
vattenbilder!!
vattenbilder!!
vattenbilder!!
svart-vitt!!
// Xo Xo Alice Granström

3:

Yääy idag var jag och johansson på stan, vi köpte likadana lösnaglar och bikini!! och jag köpte såna hära kuddar till foundation för att ta ut det i facet, och det var zebra ränder på ! :O köpte sminkborttagning ocå min va slut xd
halv sju va vi tvugna att dansa blizzo danze (stavning) tänker aldrig i mitt liv göra om det :O
// Alice Granström

snel heeest!!

Nu tänker jag vara en snel hest och ha lockigt hår hela veckan... ni tycker det är snyggt, för väl lita på er, haha nej skoja bara!! men ja kan väl ha det, för att jag är lite lat av mig och inte orkar platta håret he-he

Nej,
nu tänker jag fortsätta att titta på I,robot
här är en fiin bild på min älskling <3

ojj, snygging ;)

tog ett litet kort på trummor :D ser ut som det iaf...

// XO XO alice granström


-.-.-.-.-.-.-.-.-

Nu är helgen snart slut och helgen har varit toppen massa skratt och mycke prat..
Emh tusen bilder nästan kommer några nu!!















Nu får ni inte mer!!

/Alice Johansson

apa

http://www.youtube.com/watch?v=A8OpNWe9AsQ kolla på våran videoblogg, den ville inte läggas upp på bloggen

jag har fått en rap-demon i mig...!!

jag har druckit för mkt kolsyra känner jag, kan lixom inte sluta rapa !! Vi gjorde en videologg igår men lixom den vill inte ladda upp sig !!! jaha idag har man träffat andré och jimmy... ja emhh... ja sen skulle vi åka hem för annika ville hem, men innan fika vi lite, och sen åkte vi till maxi, fast jag och alice gick till rusta, sen skulle vi köpa lösnaglar på maxi, men då var annika borta !!! och då va hon visst i bilen och alice ringde 100 gånger... men vi ska till stan i kholm i veckan, haha båda behöver bikini och samtidigt kan vi juh köpa lösnaglar, för vi sket i det... Ja och nu sitter vi och lyssnar på min spotify lista, haha super bra, för nu kom spice girls!!! jag venne vad jag har för musik på min spotify ojj nu var jag väldigt social kände jag då!! idag var första gången jag använde mitt kort, asså bankkort, jag bara , stoppar man in den här? , haha blond eller vad? igår så titta vi på en skräckfilm, maneater jag rekommendera verkligen inte den !!! om ni inte gillar, ja lite milf? HAHA !! nu tittar vi på lite kort vi har tagit idag, antar att dom kommer att komma upp nån gång i bloggen, jag kommer verkligen att bjuda MKT!!!! åhh!! nu hitta jag mitt hårspänne / hårnål :D och sen ska vi ut och fota lite... blå-dåre är ju shiiit gött, synd att den inte finns i kåhålm :/ nej nu säger jag hej då !! hej då!
nya byxor !
nya shorts, och en kort tröja men den syns inte så bra
nya leopard klänning!!
och nya solglasögonen, bjuder lite då
Puss puss
// Alice Granström

Hello :D

Hej nu har jag kommit hem städat rummet pappa börjat göra om :)
Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar när bror spelar och lyssnar på NRJ riktigt bra faktiskt..
Mamma kommer om typ 1 timme 30 min vet inte riktigt sen hämtar vi alice och drar till linköping där jag tillbringar helgen med världens bästa Alice Granström kommer bli skit kul :D<3

Nu ska jag fortsätta göra klart allt jag ska hinna mysa lite med bosse så nu orkar jag inte skriva mer!!

/Alice Johansson


:>

idag har jag fått h&m kläderna :D jag har köpt ett par shorts, en halv tröja eller vad man ska säga haha, solglasögon, lysande limegrön sportsbh, leopard klänning, korta mjukisar och det var nog allt !!
bilder kommer snart
// Alice Granström

videoblogg



/Alice Johansson

yääyy!!

fett najs när man kom hem eller vad?! Jo för då sa mamma om du städar där uppe så ska du få en överraskning, då städa jag så fort så att jag började svettas HAHA !! och sen så fick jag min nagelpiercing och ett par snygga gröna mjukisar av mamma !! :) visste inte ens att hon skulle, men hon var ju i stockholm så hon köpte säkert dom däär !! imorn får ni se min snygga piercing i skolan ^^
både byxor och piercing !!! :D
// Alice Granström <3

dagen ska va så....

dagen ska va så tråkiig idag..
vaknade kvart över sju stressa tills jag kom på att det var tisdag och att jag hade sovmorgon idag, då börja jag ta det lungt.. Tog på mig kläder fixa väskan som inte är klar ännu sen sätta sig vid datorn.
Just nu sitter jag och äter frukost som jag måste göra så jag orkar (Y)
skolan idag är kort

Slöjd 2 timmar börjar 9.10
sen är det lunch 40 min
sen idrott 1 timme? dans på det tror jag
sen är det 2 lektioner till som jag inte vet vad det är!

Dagen blir kort så det gillar jag.
Men nu ska jag ta och äta klart min frukost och fixa mig klart och packa väskan som inte blev klar ladda mobilen en snabbis borsta tänderna det blir fulla rullar nu!! halvtimme på mig sen ska jag vara ute på gatan påväg till Alice hihi^^ hoppas inte på isgata nu



haha söt jage , NOT!!

/Alice Johansson <3

...


...

asså snälla kan ni inte säga vem ni e som kommenterar, tror alice oxå vill det om hon inte vet vem det e men ändå, jag tyckte det bara var roligt att skriva så HA-HA det kallas för bra humor, och jag har beställt fett snygga lösnaglar och nagelpiercing, tror jag för det blev helt werd när jag skulle beställa xd
// Alice Granström <3

Lyckat



/Alice Johansson

HA-HA!

ingen har kommenterat mitt förra inlägg, så jag slipper väl då !!! 8D
det var bara det jag ville säga, tack och hej levepastej!
host...har nummer 14...
// Alice Granström

buuu!

Nu skrämde jag er, ha-ha!! Okej om ni vill att ska sjunga, så för ni kommentera annars gör jag det inte, och ni får välja mellan
Decode
Firework
BARA ATT VÄLJA OCH KOMMENTERA ANNARA GÖR JAG DET INTE, HA-HA!!!
// Alice Granström <3

Lyckad kväll!

Lyckad kväll alltså!!
Mysa sen blev det film och videochatt med alice, kanske inte ska säga lyckad men bättre än att bara sitta och glo så..
Har fett tråkigt just nu stängde av tv och nu sitter jag och lyssnar på musik hittade en as bra låt som snurrar i huvudet 24/7 nu den kommer bli topp på min lista ett tag :)

Vet inte vad det är med mig men jag är extremt glad idag, tror jag får ta och köpa mig en biljett och ta mig ner till stockholm och träffa min "lilla, långa" pojke som jag saknar enormt mycke inte träffats på ett tag nu men skit samma kärleken finns fortfarande..
Tror jag ska ta och ta bort alla saker från sängen lägga mig där och lyssna på musik inte så ovanligt för att vara mig haha det är musik på hela tiden!

Pallar inte skriva mer får ta min dator och högtalare och lägga mig i sängen och dunka musik för mig själv :)

/Alice Johansson



Jag är ingen kändis jag är ingen rock stjärna, utan jag är mig själv!!

FÖRLÅT!!

för min dåliga uppdatering men jag har varit väldigt upptagen!!! just nu videosamtalar jag med alice och är kattvakt, plus att jag har en katt som snuttar på mitt öra JUST NU när jag fförsöker skriva så ni får ursäkta min stavning!! och alice skriker JAA JAA för hon tittar på handboll haha!! förresten jag e kattvakt åt min systers katt, petra asså min syster heter det HAAH
här är en bild på Sylvia:
och just nu har jag jag väldigt ont i örat haha hon är typ 3 månader bara !!
// Alice Granström

videoblogg



//Alice Johansson

Jag vet att...

jag vet att hon som jag vill ska läsa detta kanske inte gör det..
Iaf jag vill spola tbx i tiden, seriöst jag är trött på att säga saker jag inte menar till någon jag älskar väldigt mycke.. Jag förlorade verkligen den viktigaste personen i mitt liv men hon kan inte förstå det, jag fattar att hon fått nya vänner inget jag kan göra nått åt, dom är säkert bättre än oss precis som hon sa!!
Men jag vill vara en del av hennes liv, jag tänker på henne varje dag våra minnen tsm dom är ju faktiskt underbara enligt mig!!

Jag har sagt fel saker gjort fel men jag vill ändå vara en del i ditt liv, vet att jag aldig kommer det men skit samma jag vill bra att du ska veta att jag Älskar dig..
Jag hoppas att ditt liv är bättre nu att du har bättre vänner allt jag önskar dig, jag får ta en dag i tagen och försöka komma över den person som jag älskar och vill ha en bra vänskap med skiter i om den är dålig bara jag har den...

Förlåt mig!!
_________________________________________________

Var tvungen att skriva av mig jag hoppas bara att hon läser det...
Idag var det då skola sen hem prata i tel packa sen till pappa äta data dunka musik min dag äger redan!!
Emh ska typ va uppe ett tag lyssna musik sen så försöka prata med någon sen vet jag inte..

Men nu ska jag fortsätta prata lite sen så blir det  att dejta sängen igen :D

/Alice Johansson




nu blir det att skriva lite...

nu blir det att skriva lite här har inte gjort det på ett tag men nu tar jag mig tid till det..
var i skolan idag började igår då idag var jag jätte trött verkligen trodde jag skulle somna.
Jag har lovat mig själv att jag ska ta skolan seriöst och inte bara skita i den hela tiden det går inte så nu ska jag ta och rycka upp mig så jag kommer in på det jag vill sen..

sitter och pratar med Alice och tittar på tv ska nog göra annat snart tror jag!
Så nu tänker jag inte skriva mer.
Hejdå

/Alice Johansson!!

VILKEN?

okej nu får ni säga vilken ni tycker är snyggast :3 Hej igen förresten skrev ju för ca 4 timmar sen, HAHA!
Jag gillar ju färger, så dom är fiina!!
Denna är min favorit för den är så jävla frän asså !! :D
YÄÄY ännu mer färger + en sån där rolig grejen längst på, men ni fattar!! :)
// Alice Granström, SNÄLLA KOMMENTERA NU!!

kul man har då!!

fyller du inte i det här kommer du hamna i någon sorts flygolycka.

Jag har varit i:
[x] Stockholm

[x] Uppsala
[x] Örebro
[x] Göteborg
[/] Malmö
[ ] Helsingborg
[ ] Jönköping
[x] Västerås
[ ] Umeå
[x] Andra stora städer

Jag har varit i:
[x] USA
[ ] Grekland
[x] Thailand
[ ] Litauen
[ ] Italien
[x] Frankrike
[ ] Island
[ ] Irland
[ ] Malta
[ ] Tansania
[x] Spanien
[ ] Bulgarien
[x] Egypten
[x] Cypern
[x] Schweiz
[x] Storbritannien
[x] Österrike
[x] Tyskland
[x] Ungern
[x] Turkiet
[x] Finland
[x] Norge
[x] Danmark
[ ] Nigeria
[ ] Mexico
[  ] Australien
[ ] Portugal
[ ] Dubai
[/] Många andra länder som inte ligger i eruopa

Jag har suttit i en bil:
[ ] Aldrig
[ ] Några gånger
[ ] Många gånger
[x] Nästan varje dag

Jag har suttit i en buss:
[ ] Aldrig
[
] Några gånger
[x] Många gånger
[ ] Nästan varje dag

Jag har flugit:
[ ] Mindre än 5 gånger
[ ] Mer än 5 gånger
[ ] Mindre än 10 gånger
[x] Mer än 10 gånger



Jaha man har ju verkligen roligt, så jag kunde lika gärna slänga in en liten bild !! okej nu vart det en konstig text? men jag orkar inte ändra och nu tittar jag på family guy och då dödade peter en kyckling xd // Alice Granström, kommer en videoblogg snart!! :3

ja,nej eller kanske?

Heej!! igen... men men kom på en grej kommentera om ni tycker att jag typ ska lägga ut lite schyssta filmer på hur man gör roliga/fina frisyrer, men ni får komma med lite förslag oxå!! kan sminka mig lite tufft/fint om ni vill, men snälla kom med FÖRSLAG!!
// Alice Granström <3

Du är gjord för mig...

Tjenare har inte skrivit på ett tag men jag tar mig tid och gör det nu!!
Idag vaknade jag halv ett åt frukost sen satte jag mig i soffan och kollade på tv, mamma och magnus kom hem sedan och lagade mat åt efter en stund åkte vi till Pernilla och Tobbe och lämnade magnus hämtade hans bil han åkte hem och vi åkte till mormor där vi fikade och pratade!!

Sen så skulle vi handla och stanna på statoil (stavning) och hämta min bok men det glömde vi så vi åkte till ica handlade hem och lägga sig i soffan och glo tv, blev lite ledsen när jag hade missat samtal från felix så då blev det bara sitta och stå ut till i morgon...

Nu sitter jag och pratar med alice vi videochattar eller vad man säger och jag kollar på tv!!
Nu ska jag hämta nått att dricka sen tror jag att jag ska dejta sängen börjar bli lite sugen på det..

Imorgon ska jag få mamma att klippa min lugg lite den är för lång!
Skriver nog i morgon!

/Alice Johansson



bjuder

Dagen då det blev vi...<3

Visst är rubriken intressant? Jag fångade din uppmärksamhet just nu och ja jag lurade dig. Men du tror mig inte du tror jag ljuger om att jag lurade dig, men det är bara att inse att jag lurade dig :)
Bra, va? såg det i en bok haha var bara tvungen att göra dsm
Jaha dagen börja med att man vaknade klockan elva dåå....åt visst ingen frukost, blev en brunch ist haha!
men sen åkte vi till stallet för två pojkar skulle rida så vi skulle typ ha som en liten ponnyridning eller vad man ska säga haha...jag som är lite lat av mig kanske, för jag hade faktiskt ont i benen utav att ha gott med hjalmur, så då red till hagen på sigge för att jag inte orkade gå :) det kallar jag smart gjort av mig eller hur?
men just nu tittar jag på eragon så jag har inte tid att blogga mer tack och hej levepastej!
// Alice Granström <3

Blogg Film

Made By: Alice Salvatore ( Granström )

VIDEOBLOGG!


Videoblogg igen!!



/Alice Johansson

Mysigt

Nu blir det torsdagsmys framför tv med Göta Kanal!!
Nu ska jag hämta lite mat, tjarråh!!

/Alice Johansson

Videoblogg !!

haha var tvungen att redigera lite ;))

Videoblogg



Jag videobloggar!!

/alice johansson

:3

heej alla ruttna bananer ! :3 just nu är jag väldigt glad, men jag vet inte varför? HAHA !! just nu sitter jag och pratar med alice, ni vet sånt här...videosamtal, just så hette det, ursäkta min smarthet :3 på lördag ska jag och alice dansa ZUMBA i 3 timmar ^^ fast jag och alice kommer att skratta åt alla roliga tanter :3 puss puss !!
IGGA BILDEN kan ju bjuda lite
// Alice G <3

låtar / 17 månader...<3

cha bloggen nu sitter jag här och skriver emh snart ska jag ta och åka till Linköping mamma kommer och hämtar mig!! ska hämta eroz då också när vi kommer dit, emh skulle lägga in bilderna på datan idag men det har jag ju inte gjort eftersom jag heter alice som inte pallar hämta sladden i väskan jag just packa :D hihi^^

Idag ska ju jag spela in låt, men vet fortfarande inte vilken låt :S ajabaja på mig då
Ni får välja nu

Love the way you lie pt.2 ? (går inte att välja)
Hallelujah ?
Grenade ?
Samson ?
The scientist ?
For the first time ?
The man who cant be moved ?
Wonderwall ?
Just the way you are ?
Breakeven ?
Bubbly ?
Utan dina andetag ?
She moves in her own way ?
Dreaming people ?
nightmare ? (bara för att felix sat)

Så nu får ni välja någon låt kan inte göra alla!!

Juste iidag har jag och min Felix 17 månader tsm :D
Va uppe ganska länge i natt eller det var inte länge för han och jag var uppe längre..
Iaf jag hoppas jag kan va med honom snart saknar han mega mycke!!
Vi började dagen bra, hoppas den slutar bra också för jag gillart hihi^^
Men 17 månader med en underbar kille tänk för ett år sen så kunde jag inte prata med han just idag eftersom han inte hade någon mobil och det har han inte nu heller men vi chattar livet ur oss hihi lät kanske inte så bra men iaf jag älskar honnom ingen får ta min pojke..
Du F vi fyller snart ;P fast jag före (mobbar inte ;D )


orkar inte skriva mer nu..
/Alice Johansson



bara tog någon bild!!

förslag?

har ni något förslag på låt som jag kan spela in?
Philippa ville att jag skulle göra det så, men måste ha förslag på låt då!!

/Alice Johansson


vaken nu!!

Nu är jag klar vaken, vaknade av kramper i magen tog tablett sen blev det badrumsgolvet somnade där men en vetekudde på magen skönt alltså!!
Sen så chatta jag lite med felix skulle ner och äta gick inte blev yr gick upp och la mig och sov nu sitter jag här och ska snart ner och äta mat...

Det snöar ute -.-  gillar det inte haha, men Felix ville att han och jag skulle åka pulka när vi va men nej det är tråkigt haha men för hans skull!
Jag är jätte trött och jag hoppas jag kan äta nu, inte för jag är speciellt hungrig bara för att jag måste ha i mig nått, maten står kvar i kylen..

Igår kollade jag på Junior-VM och sverige förlorade med 3-4 mot ryssland men men det är juniorer lixom!
Nu orkar jag inte mer skriver senare!!

/Alice Johansson


omg?!

Asså fy fan vilken dryg kommentar jag fick på mitt senaste inlägg !! asså jag är inte så efter att jag inte fattar att jag var först men utav "oss" tjejer eller vad man ska säga !! :O Och det är min och alice blogg så vi får väl skriva vad fan vi vill eller? fast tydligen så får vi inte det och dom får faktiskt respektera att det är VÅRAN blogg...!! jag får väl ta det så hårt jag vill? ni som inte fatta titta på kommentaren och skriv vad ni tycker om det !! jag är precis nyvaken och så får man se det här! vet inte vad jag skriva mer är ganska arg just nu...
// Alice G

Kanske inte borde eller ??

Så nu tänkte jag ta mig tid att skriva lite här, har inte orkat det när jag gjort en videoblogg har det inte blivit bra så nu skriver jag för det!!
Idag har jjag inte gjort mycke, bosse rev mig förut jag fick ont medans pojken min satt och skratta åt mig..
Emh jag har lyssnat på musik hela dagen jag har inte haft lust att gå ut för jag mår skit idag så det ville jag inte!!

Igår så satt jag och kollade på någon film den va skit bra verkligen men kommer inte ihåg vad den heter bryr mig inte så mycke heller jag hade faktiskt ganska roligt igår fast jag prata inte med min pojke..

Jag väntar på att få börja göra om mitt rum för jag vill inte ha det såhär längre det är så fult men men jag får stå ut tills övervåningen är klar..
Nog pratat för mig nu ska jag kolla på tv och vänta hela dagen tills jag kan sova som jag inte kommer kunna!!

/Alice Johansson


Wannabe-me

Asså alla är wannabe-me för det var jag som börja med rosetter i håret i sexan och nu i sjuan har alla helt plötsligt oxå börjat med det xd jag kan ett knep som inte ni kan :D det tog faktiskt bara 2 minuter för mig, och det var ändå första gången sen sexan känner mig stolt! här kommer bilder på dom, men nej nu ska jag gå och lägga mig ska faktiskt upp klockan 11 imorn :O
// Alice Granström Damonsfruu

Hello!!

Tjena! var bara tvungen att säga till er som bryr er, att green day har en låt som är 9 minuter lång och den är asbra!!! har vetat det ett tag men som vanligt, är jag lite efter haha!
Nu ska jag spela lite The Sims 3 :D !! haha guud va kul precis när jag skrev the sims 3 kom the sims 3 reklamen upp haha !! snacka om bra humor eller vad? Puss o kram SKUMBANAN! <3
Snacka om tunga eller vad? ;))
// Alice Granström

2011!

Jaha nu äre 2011 ursäkta om jag är lite efter men jaja!!haha, idag va faktiskt foki med på fångarna på fortet hon var ju super duktig ^^ på nyårsafton somna man klockan halv fem och jag vaknade klockan tre idag!! jag gick bara upp för att jag hörde att det var mat om dom inte hade skrikit om det hade jag sovit längre haha xd just nu känner jag att 2011 kommer bli bra för att i år kommer vi åka till thailand ( om ca 1 månad:D) och jag kommer bli moster, nån gång i juli :D kommer vara i stockholm heeeeeeeeela sommarlovet då !! :D fast dom kommer säkert vara i hulta, bra för då kan man bada sönder sig !! :D
Här kommer en liten bild, kan faktiskt bjuda lite
Lyssnar på my chemical romance nu ^^ puss o kram skumbanan!!
// Alice Granström <3

Alice Granström <3 Alice Johansson



Jag som sjunger, och jag gjorde det för jag hade tråkigt!! det låter inte bra men IAF jag bjuder på det!!

/Alice Johansson

2011

2011 är äntligen här!!
Jag ska typ börja om mitt liv eller vad man ska säga och jag har bara 1 nyårslöfte!!

+ Få mer tid åt min pojkvän och va mycke med han!!

Nyårsfesten sög ju fast sen vid 10 typ så var jag med alla vuxna kände lixom ingen där, men så va jag med dom vuxna och dansade haha skit kul!! Alla fulla gubbar va roliga när dom dansade och sen när man prata med dom, musiken va skit hög lixom vart man än va på skolan så hörde man den!!
Sen prick på tolvslaget sköt dom raketer fast det gjorde vi innan festen hade börjat också haha!!

Alla vuxna hade musiklek där dom spelade upp musik sen skulle man skriva vad det var, eftersom jag var med så hade dom alla rätt så vi fick en chokladask sen blev jag tvingad att ta en choklad bit fast jag inte ville haha..
Vi var kvar till halv tre sen så taxi skulle dröja 1 timme och då fick vi gå hem till Magnus chef som hade festen, det var inte så kallt med Magnus var ju så full så han vinglade ut på vägen mamma var sur på han haha..
Sen när vi svängde av vägen mot dom så kom Anna-karins pappa och körde hem oss alla somnade direkt och jag kände mig jätte dum mot Felix han som inte har någon tel och lånade sin brors...

men jag älskar honom lika mycke för det!!

Nu sitter jag och slappar orkar inte göra något, ingen att prata med jag bara väntar på att jag ska få ett sms som jag aldrig kommer få det vet jag redan... kan ju inte prata med mig pojke hela tiden och det är jobbigt speciellt när man har tråkigt men bråka vill man  inte haha då blir det gråta mega mycke!!

Nu ska jag spela musik och hitta på någe..

/Alice Johansson



Fuck the life 2010 haha nerrå

RSS 2.0